Fundidora: Gál Miklós és Dale Coyne Racing siker

Miután Montrealban megtörtént a dráma hogy Roland nullázott, és Miklós győzött így egyenlő feltételekkel várták hogy átvegyék a bajnokság vezetését, Borkovits Bálinttól aki a futamot kihagyta.  Hotlaps alapján első körben Miklós és Roland csatának nézhettünk elébe. Az időmérőt Gál Miklós nyerte több mint 2 tizedes előnnyel őt követte Margl Roland, a 2. rajtsort Ádám Zoltán és Szolga Bálint foglalta el.

A rajtot szépen elkapták az 1. sorból indulók, viszont mögöttük elkezdődött egy kis adok -kapok meccs Szolga Bálint beragadásával, amit köszönt Forgács Péter és feljött a 3. helyre. Ádám Zoltán és Lőrincz Gábor ütköztek az első kanyarban ami következtében Zoli autója megsérült. (Futam után elismerte hibáját Gábor.) Nemcsik István is előrelépett egy pozíciót ennek a kavarodásnak köszönhetően. Az első kör se fejeződött be, 2 kiesővel viszont máris találkoztunk. Szolga Bálint és Horváth Szabolcs személyében, valószínűsíthetően  internetproblémák miatt estek ki. Nagyberta Albert a boxból rajtolva megpörgött az utolsó kanyarban így picit nehéz pillanatba hozta az élen autózókat.

A futam csendesen zajlott mígnem a 6. körben Marinka Tamás kétszer is megpörgött, viszont a második már végzetesnek tűnt mivel a gumibálának csapódott. A 14. körben Nemcsik eléggé súlyosan érintette a falat az utolsó kanyar kijáratánál és elhajlott a felfüggesztése ami miatt később ő is a gumibálának ütközött így elég hosszú boxkiállásra szorult. Ádám Zoltánnak is voltak meleg pillanatai a boxból kijövet letörte a szárnyát így ismét box látogatásra szorult. A 4. helyen autózó Lőrincz Gábor autója lelassult és Tóth Péter megelőzte az utolsó körökben.

A futamot megnyerte Gál Miklós  2. lett Margl Roland 3. helyen zárt Forgács Péter.

Részletes eredményeket itt tudod megnézni:

Következő versenyünk Mid-Ohio-ban fog zajlani ahol a versenyzőket 34 kör fogja várni.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s